HOP 2011 Μεταγλωτισμένο






HOP 2011 



Μεταγλωτισμένο





Ένας ανήσυχος έφηβος λαγός, ο γιος του διάσημου πασχαλινού λαγού, δραπετεύει από το νησί του Πάσχα και φτάνει στο Hollywood. Όνειρό του είναι να γίνει επιτυχημένος ντράμερ, αφήνοντας πίσω του την οικογενειακή Πασχαλινή επιχείρηση. Στους δρόμους της μεγαλούπολης όμως πέφτει θύμα ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος με θύτη, ένα νεαρό άεργο, τον Fred.Ο Fred θυμάται ότι όταν ήταν παιδί είχε δει από το παράθυρό του τον Πασχαλινό Λαγό που έφερνε στην αυλή του το παραδοσιακό (για την Αμερική) καλάθι γλυκισμάτων, αλλά όταν μοιράστηκε αυτή του την εμπειρία με την οικογένειά του κανείς δεν τον πίστεψε. Τώρα θα πρέπει να φιλοξενήσει τον λαγό, να περιθάλψει και να γίνει ήρωας αφού θα κληθεί να σώσει τον εορτασμό του Πάσχα. Βέβαια ο άτακτος λαγός δεν είναι και το πιο εύκολο πλάσμα να συνυπάρξει κανείς...Mια Πασχαλινή κωμωδία για όλη την οικογένεια με τη σφραγίδα του σκηνοθέτη των ταινιών Ο Άλβιν και η Παρέα Του και Garfield 2, Τιμ Χιλ, και του παραγωγού των ταινιών Η Εποχή των Παγετώνων και Εγώ ο Απαισιότατος, του μοναδικού Κρις Μελεντάντρι. Ένα τρυφερά αστείο παραμύθι που συνδυάζει μοναδικά live action και CGI για όλους όσοι δεν θέλουν να ξεχάσουν το –άτακτο- παιδί μέσα τους και αρέσκονται στις ανατρεπτικές αναγνώσεις!




Στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “SKIP AD” πάνω και δεξιά

Δείτε την online στα παρακάτω site...   


Ολόκληρο το αρχείο σε ένα λινκ uploaded και easybytez, με μεγάλες ταχύτητες, χωρίς διαφημίσεις, μόνο για χρήστες με premium account.


200mb Links zettahost
Χωρίς χρονικά όρια και χωρίς περιορισμούς
Part1 - Part2 - Part3 - Part4 - Part5 - Part6
Part7 - Part8 - Part9

Κατεβάστε μέσω τορρεντ, 
αρχικός διαμοιρασμός για λίγες μέρες 
Κατεβάστε Εδώ




Με ένα κλικ τη μέρα στις διαφημίσεις του site μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε δωρεάν, δε χρεάζεται να εγγραφείτε ούτε να δώσετε αριθμό τηλεφώνου ! Ένα κλικ μόνο φτάνει, σας ευχαριστούμε.

Αν αντμετωπίζετε πρόβλημα να δείτε τις ταινίες μπορείτε να δείτε εδώ πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν
Μοιράσου το με τους φίλους σου :

5 comments :

  1. Replies
    1. Θα προσπαθησουμε να ανανεωσουμε τα λινκς συντομα.

      Delete
    2. Τα λινκς ανανεωθηκαν.

      Delete
  2. δεν ακουγονται οι διαλογοι νομιζω...

    ReplyDelete

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Δωρεάν παιδικές ταινίες online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger