Robots 2005 Μεταγλωτισμένο




Robots 2005


Μεταγλωτισμένο




Στην ταινία θα συναντήσουμε το ρομπότ Ρόντνεϊ Κοπερμπότομ (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ), ένα νεαρό ευφυή εφευρέτη που όνειρό του έχει να βοηθήσει τα ρομπότ όπου και αν βρίσκονται, την Κάπι (Χάλι Μπέρι), μια όμορφη και δυναμική ρομπότ, την οποία ερωτεύεται ο Ρόντνεϊ, τον πολυεθνικό τύραννο Ράτσετ (Γκρεγκ Κινίαρ), τον Μπιγκουέλντ (Μελ Μπρουκς), έναν αρχιεφευρέτη που έχει χάσει το δρόμο του και μια ομάδα από παράνομα ρομπότ γνωστά ως Ράστις, με αρχηγό τους τον Φέντερ (Ρόμπιν Γουίλιαμς) και την Πάιπερ Πινγουίλερ (Αμάντα Μπάινς). Τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι του Φέντερ ξεχαρβαλώνονται στις πιο ακατάλληλες στιγμές και ο Ρόντνεϊ του τα συναρμολογεί. Σύντομα γίνονται φίλοι. Η Πάιπερ είναι το αγοροκόριστο, αδελφή του Φέντερ, που εκπλήσσει τους πάντες με την αποφασιστικότητα και τη δύναμή της. Αποτέλεσμα; Μια διαχρονική, κωμική ιστορία που εξελίσσει ένα βήμα παραπέρα το animation ενώ μας γνωρίζει και καινούριους χαρακτήρες γεμάτους χιούμορ και ψυχή σε μια συγκινητική ιστορία που αποδεικνύει ότι ένα ρομπότ μπορεί να λάμπει από οποιοδήποτε υλικό και αν είναι φτιαγμένο. (Και στα Ελληνικά με τις φωνές των Γεράσιμου Γεννατά και Γιώργου Χρανιώτη)




Στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “SKIP AD” πάνω και δεξιά

Δείτε την online στα παρακάτω site...   


Ολόκληρο το αρχείο σε ένα λινκ uploaded και easybytez, με μεγάλες ταχύτητες, χωρίς διαφημίσεις, μόνο για χρήστες με premium account.


200mb Links zettahost
Χωρίς χρονικά όρια και χωρίς περιορισμούς
Part1 - Part2 - Part3 - Part4 - Part5 - Part6
Part7 - Part8

Κατεβάστε μέσω τορρεντ, 
αρχικός διαμοιρασμός για λίγες μέρες 
Κατεβάστε Εδώ




Με ένα κλικ τη μέρα στις διαφημίσεις του site μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε δωρεάν, δε χρεάζεται να εγγραφείτε ούτε να δώσετε αριθμό τηλεφώνου ! Ένα κλικ μόνο φτάνει, σας ευχαριστούμε.

Αν αντμετωπίζετε πρόβλημα να δείτε τις ταινίες μπορείτε να δείτε εδώ πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν
Μοιράσου το με τους φίλους σου :

2 comments :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Δωρεάν παιδικές ταινίες online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger