Home » , , , » JAMES AND THE GIANT PEACH ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

JAMES AND THE GIANT PEACH ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ





JAMES AND THE GIANT PEACH 

 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ




ΠΛΟΚΗ


 Ένα εννιάχρονο αγοράκι, ο Τζίμης, χάνει τους γονείς τους και αναγκάζεται να ζήσει με τις δύο στριμμένες θείες του, που τον κακομεταχειρίζονται. Ώσπου, εμφανίζεται ένας μυστηριώδης γέρος που του δίνει ένα σάκο με πράσινα, λαμπερά αντικείμενα - γλώσσες κροκοδείλων, όπως του εξηγεί - με τα οποία, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να πάει δηλαδή στη Nέα Yόρκη, όπου όλα μπορούν να γίνουν αληθινά. Όταν όμως σκοντάφτει, τα λαμπερά αντικείμενα του ξεφεύγουν και μπαίνουν στη ρίζα μιας γέρικης ροδακινιάς. Μέσα σε λίγα λεπτά, ένα γιγάντιο ροδάκινο θα κάνει την εμφάνισή του. Kι είναι μ' αυτό το γιγαντοροδάκινο που ο Tζίμης, μαζί με μια εκκεντρική παρέα από έντομα (την Aράχνη, τη Σαρανταποδαρούσα, την Πασχαλίτσα, τον Aκρίδα, την Πυγολαμπίδα και το Σκουλήκι), ξεκινάει για τη Nέα Yόρκη, αντιμετωπίζοντας στο δρόμο του διάφορες περιπέτειες.
H ταινία αρχίζει με ζωντανά πρόσωπα που, από τη στιγμή που ο Tζίμης μπαίνει στο γιγαντοροδάκινο, όπου συναντά τα διάφορα έντομα, μετατρέπονται σε κούκλες, χαρακτήρες που ο Σέλικ και η ομάδα του από σχεδιαστές, animators και υπεύθυνους των ειδικών εφέ, φτιάχνουν με φαντασία, ευρηματικότητα και δεξιοτεχνία, προσφέροντάς μας ένα μαγευτικό, απολαυστικό και αρκετά τρομακτικό παραμύθι. Ο Σέλικ μας εισάγει σε έναν αλλόκοτο και γοητευτικό κόσμο, όπου οι διάφοροι ζωντανοί χαρακτήρες και τα εξωπραγματικά τους «άλτερ έγκο» μας χαρίζουν απλόχερα το γέλιο και κερδίζουν την καρδιά μας, ειδικά όταν χορεύουν και τραγουδούν κάτω από τις υπέροχες μελωδίες του Ράντυ Νιούμαν. Μία ταινία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε, είτε είστε οκτώ, είτε ογδόντα οκτώ!


Στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “SKIP AD” πάνω και δεξιά

Μπορείτε να τη δείτε online Εδώ   
Single link, No password, No rar
UPLOADED
εδω

200MB LINKS
Tα Links είναι Interchangeable
που σημαίνει ότι για να μην έχετε αναμονή ανάμεσα στα links μπορείτε να κατεβάσετε το 1 part από τη deposit
το 2 από την uploaded και πάει λέγοντας, στο τέλος αποσυμπιέζετε κανονικά τα αρχεία.
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7



YOU TUBE TRAILER






Με ένα κλικ τη μέρα στις διαφημίσεις του site μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε δωρεάν, δε χρεάζεται να εγγραφείτε ούτε να δώσετε αριθμό τηλεφώνου ! Ένα κλικ μόνο φτάνει, σας ευχαριστούμε.

Αν αντμετωπίζετε πρόβλημα να δείτε τις ταινίες μπορείτε να δείτε εδώ πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν
Μοιράσου το με τους φίλους σου :

0 comments :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Δωρεάν παιδικές ταινίες online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger