ΜΠΑΜΠΙ Ι Μεταγλωτισμένο




ΜΠΑΜΠΙ Ι (BAMBI Ι) 


Μεταγλωτισμενο




ΠΛΟΚΗ

Μέσα στην καρδιά του δάσους, ο μικρούλης Μπάμπι κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα και ξεκινά την πορεία του να εξερευνήσει τον κόσμο παρέα με τους φίλους του, τον αξιαγάπητο λαγό Ποδάρα, τη Φελίνα και το Λουλούδι. Στις ξέγνοιαστες περιπλανήσεις τους παίζουν με τα χιόνια, γλιστράνε πάνω στον πάγο, τρέχουν μέσα στη φύση και γνωρίζουν όλα τα υπόλοιπα πλάσματα του δάσους. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας, ο μικρός Πρίγκιπας με τη βοήθεια της σοφής φίλης του, της Κουκουβάγιας, θα πάρει πολύτιμα μαθήματα για το αληθινό νόημα της φιλίας, της αγάπης και της ζωής. Πρόκειται για μια αξιαγάπητη ιστορία που ξεχωρίζει για τα εκπληκτικά κινούμενα σχέδια, το χιούμορ, τα βαθύτερα νοήματα και την υποψήφια για Oscar μουσική της. Μια διαχρονική ιστορία που αξίζει να τη μοιραστείτε με όλη σας της οικογένεια. Ανάμεσα στα ζώα του δάσους που ξεχωρίζουν και παρουσιάζονται στην ταινία είναι: ο Μπάμπι, το νεαρό και αφελές ελαφάκι, ο μελλοντικός Μεγάλος Πρίγκιπας του Δάσους, η Φελίνα, η μικρή και λεπτεπίλεπτη ελαφίνα - το ταίρι του Μπάμπι, ο Ποδάρας, ο κατεργάρης λαγός με το εκπληκτικά μεγάλο πόδι που θα μάθει στον Μπάμπι όλα τα μυστικά του δάσους και το Λουλούδι, το ντροπαλό κουνάβι με το περίεργο όνομα που θα γίνει ο καλύτερος φίλος του Μπάμπι. Αξιοσημείωτες επίσης είναι οι παρουσίες της γενναίας μητέρας που θυσιάζει τη ζωή της για το αγαπημένο της παιδί, του δυνατού και αξιοσέβαστου πατέρα του Μπάμπι -του Μεγάλου Πρίγκιπα, της σοφής Κουκουβάγιας που εκτός από σοφές συμβουλές μας χαρίζει και άφθονο γέλιο και του Ρόνο, του αντιπάλου του Μπάμπι στη διαμάχη για την κατάκτηση της καρδιάς της Φελίνα.


Στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “SKIP AD” πάνω και δεξιά

Δείτε την online στα παρακάτω site...   


Ολόκληρο το αρχείο σε ένα λινκ uploaded και easybytez, με μεγάλες ταχύτητες, χωρίς διαφημίσεις, μόνο για χρήστες με premium account.


200mb Links zettahost
Χωρίς χρονικά όρια και χωρίς περιορισμούς
Part1 - Part2 - Part3 - Part4

Κατεβάστε μέσω τορρεντ, 
αρχικός διαμοιρασμός για λίγες μέρες 
Κατεβάστε Εδώ




Με ένα κλικ τη μέρα στις διαφημίσεις του site μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε δωρεάν, δε χρεάζεται να εγγραφείτε ούτε να δώσετε αριθμό τηλεφώνου ! Ένα κλικ μόνο φτάνει, σας ευχαριστούμε.

Αν αντμετωπίζετε πρόβλημα να δείτε τις ταινίες μπορείτε να δείτε εδώ πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν
Μοιράσου το με τους φίλους σου :

3 comments :

  1. Ta files den iparxoun!

    ReplyDelete
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ LINK!!!!

    ReplyDelete

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Δωρεάν παιδικές ταινίες online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger